in

Racerkører viser finale i biograf

Patrick Matthiesen er en kreativ racerkører. 

Den egenskab vil han udnytte i forbindelse med finalen i British GT4 på Donington Park på søndag. 

Når han ikke kan invitere sine sponsorer og sine fans til England for at se det afgørende løb, der kan sikre ham mesterskabet, må han bringe  løbet til dem. 

Patrik Matthiesen og ejerne af biografen Kosmorama i Haderslev, Claus Thygesen Torben Jølnæs, har derfor indgået et samarbejde om at sende løbet direkte til Sønderjyllands nyeste og mest moderne biograf. 

Det nye Kosmorama skal kunne bruges til andet end en god film, og her det forestående samarbejde med Patrick Matthiesen ige til højrebenet,” fortæller Claus Thygesen. 

De 102 ”biografgængerne”, der ventes til eventen, vil blive guidet af Patrik’s far, Lars Matthiesen, som ud over at speake, også vil svare på spørgsmål igennem det to timers lange race. 

Patrik Matthiesen og hans engelske makker Callum Pointon har i deres Ginetta G55 GT4 førte GT4-mesterskabet det meste af forsommeren, men justeringer af Balance of Performance efter afdelingen på Rockinham gjorde bilen markant langsommere. 

Det var op ad bakke derfra, men kan vi vinde Donington og bliver vores værste konkurrent ikke bedre end nummer tre, er mesterskabet hjemme. Det bliver svært, men jeg tror detsiger Patrick Matthiesen til Vildmedbiler.dk 

Billetterne til løbet kan købes via wwwKosmorama6100.dk. Arrangemenetet starter kl. 14:00. 

Patrik’s mangeårige samarbejdspartnere og sponsorer har pakket en goodiebag til hver deltager med gaver og rabatter for minimum 5.000 kr. 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings