in

På vej til DK: Fiesta ST med 200 heste

Den ny Ford Fiesta ST-Line med 125 hestekræfter er en harmonisk, spændstig og afbalanceret bil med høj underholdnings- og brugsværdi 

En model, der får motorkraft, affjedring og dynamik til at gå op i en højere enhed. 

Klasse! 

Nu kommer Fiesta i en ST-udgave med 200 heste uden at nødvendigvis gør den sjovere at køre end ST-Line med de muligheder for fart, vi har i Danmark 

Meget vildere, det bliver den; 0-100 på 6,5 sek. og 235 på toppen. Og hvad så! 

Fiesta STI en ægte GTI, der med mekanisk spærredifferentiale, launch-control, force vectoring-fjedre på bagvognen, og drive modes.  er klædt på til track-days på racerbanerne.

 

Som afsløret sidste år Fiesta ST er med en helt nyudviklet EcoBoost-benzinmotor med tre cylindre og en slagvolumen på 1,5 liter og 290 Nm,. den første trecylindrede motor med cylinderfrakobling for bedre brændstoføkonomi.  

Lyden fra den trebenede motor skulle efter sigende være helt unik med aktiv ventilteknologi i udstødningssystemet. 

Den nye Fiesta ST vil fra starten kunne leveres med både tre og fem døre, og den sportslige ST-styling komplementeres af 17” alufælge, kan opgraderes til 18″.  Kunderne vil kunne vælge mellem to udstyrsniveauer: ST-1 og ST-2. 

Den nye Fiesta ST er ikke kun avanceret og ledende i klassen, når det gælder motor og teknologi, men også når det kommer til sikkerhedssystemer og komfort. 

Infotainmentsystemet SYNC 3 med 8” touchscreen, det fremragende B&O PLAY-lydanlæg og Lane Keeping Aid er blandt de mange muligheder for at gøre den hurtige hatchback endnu federe.  

Udviklingen af den nye generation Fiesta ST er foregået hos Ford Performance, som har skabt en ”hot hatch”, der den ene dag kan bruges til at køre til og fra arbejde i høj komfort, mens man næste dag med et enkelt tryk på en knap kan gøre den til en fokuseret baneracer. 

Den nye Fiesta ST kommer til salg i Danmark i løbet af sommeren til endnu ikke offentliggjorte priser.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Trebenet BMW Isetta på steroider

DTC-mesteren i “Danetrain” på Le Mans