in

Ny familie-Corolla med stil

Vildmedbiler.dk kunne i sidste uge fortælle, at Auris-navnet forsvinder fra det danske marked og bliver erstattet af det nok så kendte navn, Corolla. 

Det sker i forbindelse med introduktionen af en helt ny generation af modellen, og i dag løfter Toyota så for første gang sløret for den skarpt designede stationcar-udgave af den kommende Corolla Hybrid. 

Comeback-Corolla’en bygges på den nye GA-C-platform, hvilket betyder, at den får et lavere tyngdepunkt end den nuværende Auris og dermed  markant bedre køreegenskaber.  

Samtidig bliver det for første gang nogensinde i en Toyota muligt at vælge mellem to forskellige hybridmotorer, enten en særlig økonomisk 1.8-liters med 122 hestekræfter eller en kraftfuld 2.0-liters med hele 180 hestekræfter.  

Begge motorer rummer den nyeste fjerde generation hybridteknologi, der er kendt fra bl.a. Toyota Prius og Toyota C-HR Hybrid, og som gør det muligt at køre på ren el i op til halvdelen af tiden bag rattet. 

Corolla Touring Sports bliver rummeligere end nogensinde før. Akselafstanden er øget hele ti cm, hvilket ifølge Toyota DK betyder, at ingen anden bil i samme bilklasse kan præstere ligeså god plads til bagsædepassagererne. 

Vokseværket får også indvirkning på det i forvejen rummelige bagagerum, der med imponerende 598 liter fremover sluger hele 68 liter mere end i dag. 

På udstyrslisten ses bl.a. verdens første 3D køreinformations display, JBL GreenEdge Premium lydanlæg, trådløs opladning af mobiltelefonen og en stor touchskærm med Toyota Touch multimediesystemet. 

Toyota Corolla Touring Sports får, som vi tidligere har skrevet, verdenspremiere ved Paris Motor Show i starten af oktober, hvor den vil stå side om side med hatchback-udgaven – begge som hybrid. 

Bilen introduceres i Danmark i foråret 2019.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Nissan Qashqai holder dampen oppe

Classic Race Aarhus bliver flyttet