in

Ny Ford Focus ST fra 446.000 kr. 

0

Er du på kig efter en familiebil, der forener høj køreglæde på en snoet landevej med fornuftigt kørsel med børn og bæreposer, så kan den ny Ford Focus ST være en mulighed. 

Den er strammet op til lir og er som stationcar praktisk og omgængelig.

Focus ST kombinerer det bedste fra to verdener.

Dieselversion har 185 heste og accelererer fra stående til 100 på 8,1 sek., mens benzinudgaven med toliters turbomotor har 250 heste og præstationer, der hedder 6,5 til 100 og 248 km/t. på toppen.

Men lad familien blive hjemme, hvis du vil prøve rigtigheden af de oplysninger af – og vent med at forsøge dig til er på den anden sidse af den dansk-tyske grænse.

Focus ST har en sportslig opsætning, og for første gang kommer ST’en også med ny specialudviklede 19 tommer Michelin-dæk, der bidrager til øget balance og bid i vejbanen. 

Til at holde de stærke kræfter i ave, er den ny Focus ST udstyret med et 3-trins elektroniske stabilitetsprogram (ESC), der er blevet tilført en ny funktion: Electronic Transitional Stability (ETS), som hjælper føreren til at opretholde fuld kontrol over bilen ved sving, vognbaneskift og undvigemanøvrer i høj fart.

Torque Vectoring Control er også blevet optimeret til fordel for en endnu mere præcis kraftfordeling mellem de trækkende forhjul, hvilket giver et bedre og mere smidigt træk gennem et sving.

Der er også mulighed for at vælge køre-indstilling efter temperament og de specifikke vejforhold.

Risikoen for at lave buler i den nye ST er væsentlig reduceret med anden generation af Fords Active City Stop – et anti-kollisions-system, der virker ved hastigheder på helt op til 50 km/t.

Endelig er den nye ST også udstyret med Lane Keeping Aid, som justerer styringen hvis ST’en er på afveje.

Priserne for Focus ST starter ved 446.140 kr. ex levering for en 5-dørs 2,0 TDCi i ST2-trim.  

Dyreste variant er en 2,0 EcoBoost stationcar i ST3-trim. Her er prisen 501.190 kr. ex levering.

Focus ST kan allerede nu bestilles hos din forhandler.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings