in ,

Nu kan du bestille vild elektrisk Audi

De første danske ejere forventes at kunne sætte sig bag rattet af den 100 pct. elektriske Audi e-tron GT i løbet af sommeren næste år.  

Men de kan allerede bestille den nu. 

Audi har nemlig åbnet for pre-booking af den sportslige og lydløse Gran Turismo, så man kan sikre sig en plads på produktionsbåndet og få leveret den som én af de første.

Pre-bookingen foregår på www.audi.dk/gtprebook, hvor man indtaster sine kontaktoplysninger og betaler 20.000 kr. i depositum. Man kan til enhver tid annullere sin pre-booking, hvorved pengene returneres. 

Det er ikke muligt at pre-booke RS-versionen, der ventes hertil med et prisskilt på 1,5 mio. og 590 heste.

Audi e-tron GT blev vist første gang som konceptbil på Los Angeles Auto Show i efteråret 2018, og i starten af november blev en prototype af RS-udgaven RS e-tron GT prototype vist iført camouflage-dragt

Teknikken i Audi e-tron GT kommer fra J1-Performance Platform og er udviklet i samarbejde med Porsche, men e-tron GT’s design og karakter er samtidig umiskendeligt Audi. 

Da de serieproduktionsklar versioner af både Audi e-tron GT og Audi RS e-tron GT først præsenteres i starten af 2021, er der endnu ikke specifikationer på de to modeller. 

Audi E-tron RS

Med verdenspremieren på den eldrevne SUV Audi e-tron i september 2018 startede mærket med de fire ringe sin elbilsoffensiv. Frem mod 2025 vil Audi tilbyde mere end 20 modeller med en rent elektrisk drivlinje på de vigtigste markeder verden over, og ca. 40 pct. af koncernens salg vil udgøres af elektrificerede modeller.  

Porteføljen omfatter SUV’erne e-tron og e-tron Sportback, i starten af 2021 præsenteres Q4 e-tron og e-tron GT, og derudover vil der komme en række modeller med klassisk karrosseriform som Avant og Sportback.  

Udbuddet kommer til at omfatte alle relevante markedssegmenter fra den kompakte klasse til luksusklassen. 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings