in

Nu er den her:Volvo S60 sportssedan

Volvo åbnede for nøjagtig et år siden deres første bilfabrik i USA og præsentere samme lejlighed den ny S60 sportssedan. 

Det været lang tid for danske Volvo-fans at vente, men nu er den her. 

S60 sportssedan er kommet hertil i to varianter, T5 Aut. og T5 aut. AWD i Incription og R-Design begge med 250 hestekræfter. 

Modellen bliver den første model fra Volvo, der ikke leveres med dieselmotor.  

I uge 24 starter produktionen af T8 Plug-in hybridmodellen, der har 390 hestekræfter. Den variant kommer senere på året også i en Polestar Engineered udgave. 

Plug-in varianter udgør år til dato over syv pct. af Volvo´s salg i Danmark, hvilket gør mærket til det suverænt bedst sælgende Premium Brand af plug-in hybrider herhjemme. 

T8 Plug-in hybrid har som standard Volvo On Call, Car to Car communication samt City Safety med autobreak teknologi, der hjælper føreren med at undgå kollisioner og det er det eneste system på markedet. Der kan genkende fodgængere, cyklister og store dyr samt automatisk nødopbremsning, der mildner kollisioner med modkørende biler. 

Priserne på S60 sportssedan starter ved 547.873 kr. Bilen kan også privat leases med en månedlig ydelse på 6.795 kr. Førstegangsydelsen er på 35.000 kr. Som erhvervsleasing kan den leveres en vejledende beskatning inkl. levering fra 460.003 kr. 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings