in

Lotus F1: Den nye E23 Hybrid 2015

0

Lotus har løftet sløret for deres 2015 udfordrer i F1: Lotus E23 hybrid!

Lotus forventer selv meget af den nye racer, hvor en af de største ændringer er skiftet til Mercedes Benz motor/ power unit som sidste år i den grad fik bevist sit værd.

Team CEO Matthew Carter fra Lotus F1 Team udtaler; “Udover motorskiftet har vi haft sindsygt travlt i kulissen hele vinteren. Vi har udviklet en bil der er væsentligt forbedret på aerodynamik og gerne skulle styre væsentligt bedre, takket være både design og resultater fra simulator afdelingen. Vi er klar til at lægge sidste års skuffende sæson bag os, og vende tilbage til toppen af feltet”.

Technical Director Nick Chester tilføjer; “massive forbedringer i vindtunnelen. Men det vigtigeste er, at den nye E23 racer er konstrueret så vi langt lettere kan implementere forbedringer i løbet af sæsonen. Sidste års undervogn var forældet midt på sæsonen og bilens konstruktion forhindrede et skift til en mere konkurrencedygtig. Det sker ikke igen. Vi har taget en kæmpeskridt fremad og forventer at være yderst konkurrencedygtige – men ved, at vi først skal i aktion på banen for at se bilens virkelige potentiale”.

Det skal blive spændende at se bilen i aktion og vildmbiler.dk bemærker at bilen bliver præsenteret med danske Saxo bank på hækvingen.

What do you think?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings