in

Kiesa satser stort på ny motorfestival

Lee Martin Kiesa, fætter til den tidligere Formel 1-kører og nuværende meget vidende ekspertkommentar på TV3, Nicolas Kiesa, har sat alle sejl til og mange penge på at skabe en ny stor festival for bil- og motorsportsfans.

En festival for hele familien.

Og Motorfestival.dk er ikke bare et one-shoot.

“Nej, det skal være en tilbagevendende begivenhed, og et finere og mere voksent produkt end fx “Danmarks Hurtigste Bil, der tidligere har været afviklet i Vandel,” siger Lee Martin Kiesa til vildmbiler.dk.

Han har samlet en bred vifte af nye bilmodellerspændende danske racerkørere og biler i alle afskygninger. (Læs om dem på www.motorfestival.dk eller på Facebook.

“En af de vildeste, i hvert fald lydmæssigt, er en original amerikansk Nascar-racer. Den er helt vanvittig,” tilføjer Kiesa.

En anden stor begivenhed bliver en afdeling af Gymkhana Grid, som er den drifting-diciplin, som rally- og stuntstjernen Ken Block introducerede i blandt andet i TopGear.

Lee Martin Kiesa har lagt meget vægt på, at der er noget for alle og at det er til at betale for at komme ind og være inde på pladsen.

“Alle skal have råd til at besøge os,” siger Kiesa.

Der er masser af live musik, legepladser, cirkus og andet sjovt til børne, der er en 1,2 km lang “forretningsgade” med gode tilbud også til fruen, og så selvfølgelig masser af power-show for mændene.

Der bydes også på stuntkørsel, demokørsel og meget på to og fire hjul.

Til forældre med teenagerbørn, der måske ikke er interesseret i at tage med til fartfest, så kan jeg oplyse at Citybois kommer og synger.

Niclas Kiesa kommer også til Vandel, hvor han sammen med TV3’s Formel 1-vært, Peter Palshøj, optræder for første gang sammen uden for et TV-studie.

Motorfestival.dk afvikles på flyvepladsen i Vandel, nu “Kiesa Race Park”, og det er den 20.-21. august.

Foto: Vejle Amts Folkeblad.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment