in

KIA sætter strøm til populær model

KIA sætter i år fuld fokus Ceed, der er mærket vigtigste og bedst sælgende model. 

Og for at booste salget lancerer KIA to plug-in-hybridvarianter af Ceed SW og XCeed, førstnævnte er hos forhandlerne i næste måned, mens XCeed dukker op til foråret. 

Ceed SW plug-in hybrid bliver lanceret i to modelvarianterPrestige og Upgrade til henholdsvis 260.000 og 280.000 kr. Til begge modeller kan købes udstyrspakker med store rabatter. 

XCeed får et prisskilt   270.000 kr. Også er der store besparelser udstyrspakker.

Drivlinje i de to modeller kombinerer en litium-ion-polymer batteripakke 8,9 kW, en elmotor 44,5 kW og en firecylindret benzinmotor med direkte indsprøjtning. Den samlede ydelse for drivlinjen er 141 hk og med et drejningsmoment 265 Nm er Ceed SW PHEV i stand til at accelerere fra 0-100 km/t 10,8 sek., mens XCeed PHEV klarer samme øvelse 11,0 sek. 

Kræfterne fra motorpakken overføres til forhjulene gennem en 6-trins dobbeltkoblingsgearkasse (6DCT) og rækkevidden er 50 km i ren eldrift for Ceed SW PHEV og 48 km for XCeed PHEV. Nok til de fleste daglige køreture og kortere pendlerture.  

Batteripakken 8,9 kWh er placeret under bagsædet ved siden af brændstoftanken 37 liter. Derfor optager batteripakken ikke værdifuld bagagerumsplads, som det er tilfældet i mange andre plug-in-hybridbiler.  

Begge modeller kommer forberedt til anhænger med bremse som standard, således at de kan trække op til 1300 kg  krogen. 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings