in

Hyundai inviterer til pakkeleg

En faceliftet Hyundai i20 har Danmarkspremiere den 23. september. 

Den kan kun fås i 5-dørsudgave, men i to udstyrsvarianter, Life og Trend, og udelukkende med benzinmotorer. En firecylindret 1.25-literes uden turbo med 75 hk og 84 hk og en trecylindret 1.0 turbomotor med 100 hk.  

Som noget nyt fås motoren med 100 hk også med 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse, DCT. 

Priserne starter ved 132.995 kr. for en Life med 75 heste og en god udstyrspakke. Men ikke automatisk nødbremse. 

For at få det, og det anbefaler vildmbiler.dk, så skal der tilkøbes en sikkerhedspakke til 11.995 kr. Den Inkluderer endvidere forlygter med bi-funktion, der giver et skarpere og intenst lysmønster, statisk kurvelys, LED-kørelys, aktiv vognbaneassistent, automatisk nedblænding og træthedsassistent. 

Standardudstyret i Life er aircondition, Bluetooth og el-spejle med varme og sideblinklys, seks airbags, ESP, Hill Assist-system, der gør det nemmere at starte på en bakke, samt ESS, automatiske aktivering af katastrofeblink ved hård opbremsning. 

Udover sikkerhedspakke kan der til Life tilkøbes en komfortpakke, der Inkluderer varme i forsæder og rat samt gearknop og rat i kunstlæder. Prisen er 4.995 kr. 

Udstyrspakker til faceliftet Hyundai i20 Trend er: 

Lys- og synpakke til 2.995 kr. Den inkluderer automatisk nedblændeligt bakspejl og regnsensor.  

DK-pakke til 8.995 kr., der inkluderer armlæn foran, automatisk nedblændeligt bakspejl, sidespejl med elektrisk foldefunktion, højdejusterbare sikkerhedsseler foran, fuldautomatisk klimaanlæg og regnsensor. 

Og en Sky visionpakke til 14.995 kr., der indeholder panoramasoltag, mørktonede bagruder, regnsensor og bakspejle med automatisk nedblænding. 

”Flere og flere bilkøbere herhjemme er interesserede i at sætte et personligt præg på deres nye bil. Derfor tilbyder vi nu en række attraktive udstyrspakker, hvilket giver køberne større mulighed for at sætte deres eget præg på bilen,” siger Annegrethe Skovby, pressechef, Hyundai Danmark. 

Designet på den ny i20 er frisket op med en ny front og lidt omrokeringer bag bagenden. 

Priserne på den ny Hyundai i20 er: 

i20 Life 1.25 med 75 hk, fra 132.995 kr.
i20 Trend 1.25 med 84 hk, fra 154.995 kr.
i20 Trend 1.0 T-GDi med 100 hk, fra 159.995 kr. 

 

 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Lancia Delta Integrale genopstår

Ford afslører Mustang-inspireret elbil