in ,

Hyundai i10 nu også i sport-udgave

Den kække by- og pendlerbil, Hyundai i10, bliver nu også sportslig og kvik i optrækket. 

Den er nemlig lanceret  i en N Line-udgave med 100 hestes turbomotor, der giver den en acceleration fra 0-100 km/t. på 10,5 sekunder. 

Til levering i november til en pris på 164.995 kr. 

i10 N Line adskiller sig ud fra den øvrige i10-modeller med detaljer som en ændret frontkofanger og  integrerede tågelygter, sidespejle i sort højglans, LED-køre- og positionslys i N-design samt et diskret N Line-logo i kølgrillen.  

Bagtil vidner en diffuser og en forkromet dobbeltudstødning om, at der er tale om en helt særlig model. Derudover gør de 16” alufælge det mere rå ydre komplet. 

I kabinen giver sportsrattet i blødt kunstlæder med røde syninger og N-logo, sportsgearknop, pedaler i rustfrit stål og røde detaljer omkring luftdyser sammen med sort lofthimmel og sportssæder med røde designsyninger i særligt indtræksmønster og med ekstra støtte er sportsligt look. 

Komfort og sikkerhed er også højt prioriteret i i10 N Line. Her er 1-zonet klimaanlæg, 3.5” supervision cluster med køredata, klassens største touchskærm på  8” med DAB+ og Apple Carplay og Android Auto, varme i rat og forsæder, bakkamera, Bluetooth, fartpilot, halogenforlygter med projektørlinse, bi-funktion til nær- og fjernlys samt statisk kurvelys plus meget mere standard. 

Dertil kommer et væld af sikkerhedsudstyr, som bl.a. omfatter automatisk nødbremse, der ikke kun assisterer ved at genkende køretøjer, men også fodgængere. Endvidere hjælper den aktive vognbaneassistent, fjernlysassistenten og træthedsregistreringen føreren med at holde fokus på kørslen. eCall er også unikt for klassen. 

What do you think?

-1 Points
Upvote Downvote

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Danskbygget raket klar til salg

Jimny får nyt liv som varevogn