in

Danskerduel i Porsche i Dubai

Slaget om Ålborg skal udkæmpes i Dubai.

Her møder Anders Fjordbach, i en Black Falcon Porsche 997 Cup, bysbørnene Kasper Jensen og Kim Holmgaard i en HTTP Performance Porsche i en duel over 24 timer.

Vi har tidligere skrevet, at Fjordbach skal køre for Team Abu Dhabi by Black Falcon, der ejes af den lokale teamejer og rigmand, Khaled Al Qubaisi.

Kasper Jensen og Kim Holmgaard har indgået et samarbejde med HRT Performance, der er baseret i Hamborg.

”Teamet har mange års erfaring med langdistanceløb fra den løbsserie, som køres på Nürburgring, og de råder over en stribe Porsche 911 GT3 Cup-racere, og det er netop sådan en, vi skal køre ved løbet i Dubai,” fortæller Kasper Jensen til vildmbiler.dk. 

”Hverken Kim eller jeg har haft lejlighed til at prøve racerbilen, for den blev allerede i efteråret sendt med fragtskib fra Amsterdam, så den kan nå frem til løbet, men en Porsche 911 GT3 er den mest producerede racerbil i verden, og det er der en grund til. Det er en rigtig god racerbil, og i Dubai kommer vi i vores klasse til at skulle kæmpe mod 16 andre teams, der også kører sådan en racerbil!” 

De to ålborgensere skal køre sammen med tyskeren Harald Hennes, hollænderen Indy Dontje og franskmanden Olivier Baron.

Både Kasper og Kim håber, at løbet i Dubai kan føre til mere. 

“Det er ikke nogen hemmelighed, at vores mål er at køre alle løb i den ny Internationale Endurance Series,” siger han til vildmbiler.dk.  

Serien omfatter udover 24-timers-løbet i Dubai også Mugello (12 timer), Zandvoort (12 timer), Paul Richard og Barcelona (begge 24 timer) og Epilog Brno (12 timer).

“Når løbet i Dubai er overstået, vil både vi og teamet evaluere på præstationen, og er begge parter tilfredse, er vi klar til at gå på jagt efter de penge, der skal til for at køre hele serien,” siger Kasper Jensen, der sidste år holdt formen ved lige i langdistanceløb i Barcelona og Zandvoort. 

Kim Holmgaard kørte de samme løb.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings