in

Danmark indtager formel 1

Kevin Magnussen kører stærkt på banen, i kulissen lurer Lotus-reservekører Marco Sørensen på chancen og i paddocken kommer der flere og flere danske sponsorer og VIP-gæster. Inklusiv selveste Kronprins Joachim, der besøgte Magnussen og McLaren i Monza!

Saxo Bank har arbejdet sammen med Lotus i hele 2014 og sørget for at 24-årige Marco Sørensen fik plads som en af teamets to test- og reservekørere.

’Kasi’-Jesper Nielsens nye firma Endless Jewelry, hvor Saxo Bank-direktør Lars Seier Christensen er storaktionær, bliver fra USA´s Grand Prix 2. november også sponsor for Lotus.

Trods de to danske sponsorer har Lotus ikke har planer om at lade Marco Sørensen køre den ene af deres biler i en fredags-træning, og med hensyn til 2015 siger en talsmand for teamet til Vild-med-biler: ”Vi har skrevet kontrakt med Pastor Maldonado, og Romain Grosjean fortsætter sandsynligvis også. Marco Sørensen er allerede en del af vores reservekører line-up, og vi er glade for ham. Han kan måske rykke op i reservekører-hierakiet i 2015.”

Lego er også med i formel 1

I Singapore offentliggjorde Lego i weekenden et ny samarbejde med Ferrari og teamets olie- og benzin-sponsor Shell. En ny serie Lego-modelbiler skal i de kommende måneder markere 60 års samarbejde mellem Ferrari og Shell. De i alt syv modeller vil kunne erhverves, når man fylder op på Shell-stationer frem til 1. december.

Lego-ejeren Kjeld Kirk Kristiansen var sammen med Kronprins Frederik, da kongehuset gæstede McLaren og Magnussen i Monza.

Kevin Magnussens vej til formel 1 blev finansieret af tøjkoncernen Bestseller. Et af de firmaer Bestseller-ejer Anders Holch Povlsen er involveret i, internet-tøjbutikken ASOS, er i år sponsor for McLaren. Hårdnakkede rygter i formel 1-paddocken antyder også, at et af Bestseller-mærkerne – for eksempel Jack & Jones – kan afløse Hugo Boss som McLarens ’tøjsponsor’ i 2015.

Danmark er ved at blive en stormagt i formel 1 – på og udenfor banen!

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings