in

Citroën C4 med nyere indmad

Den elektroniske udvikling sætter bilproducenterne på en hård prøve.

Næppe er nye elektroniske hjælpemidler implementeret i en ny model, før der foreligger en ny mere avanceret version.

Det, og udviklingen af motorteknikken, tvinger fabrikkerne til hyppigere udskiftninger af deres modeller.

Det er da også de to parametre, der er nyhederne i Citroën C4, der kommer på markedet herhjemme til marts næste år. Til endnu ukendte priser.

”Vi forsøger selvfølgelig at få så gode priser som muligt i vore forhandlinger med fabrikken, men mere kan jeg ikke sige på nuværende tidspunkt,” siger informationschef Ellen Nørgaard, Citroën Danmark til vildmbiler.dk.

Den ny C4 har fået en ny signatur på fronten med LED kørelys og baglygter med 3D-effekt. Hertil kommer muligheden for en syv tommer touch-screen i instrumentpanelet, som er gjort endnu mere overskueligt. Skærmen samler funktionerne for radio, telefon og navigation. LED-kørelys, baglygter med 3D-effekt.

Den store touch-screen forventes at blive standard på det danske udstyrsniveau 2 (Seduction) og som er så langt det mest solgte herhjemme.

Motorprogrammet omfatter de 3-cylindrede benzinmotorer med navnet PureTech og dieselmotorerne BlueHDi. Begge typer lever op til de kommende Euro 6 emissionsnormer og er både smidige, økonomiske og fremtidssikrede.

I samspil med Stop&Start og dæk med lav rullemodstand er EU-mix for BlueHDi 100 S&S med manuel gearkasse op til 30,3 km /liter og 86 g CO2, og op til 20,8 km/liter og 110 g CO2 for benzinudgaven PureTech 130 S&S med den nye 6-trins automatgearkasse EAT6.

Det er endnu for tidligt at sige noget om det danske modelprogram.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings