in

Bestil ny Lotus og vær med til at designe den

 

Det hæderkronede engelske sportsvognsmærke, Lotus, er tæt på at kunne sætte deres ny supersportsvogn, Evija i produktion. 

Det sker i slutningen af 2020, og de første af den 130 biler store/lille produktion er solgt verden over til priser fra 1,7 mio. pund.

Evija er ifølge Lotus verdens kraftigste gadebil. Den har 2.000 hestekræfter, der leveres af hele fire elektromotor. Drejningsmomentet er vanvittige 1700 Nm. 

Præstationerne er 0-100 på under tre sekunder og topfarten over 300 km/t. Den fart nås på bare ni sekunder. 

Batteripakken er på 70 kWh, og Lotus lover en rækkevidde på 402 km på en opladning. Det holder næppe med klampen i bund ned gennem Tyskland. 

Tilbage til batteri, der med den eksisterende teknologi kan “fyldes” op til 80 pct. på 12 minutter og helt til randen på 18 minutter, hvis det er muligt at komme i nærheden af en 350 kW-oplader. 

Lotus giver kunderne mulighed for at sætte helt deres eget præg på deres bil.

Her er udgangspunktet en helt ny berøringsskærm med en ultra-kraftfuld grafikprocessor, der er designet specielt til Lotus. Den kan skabe fantastiske fotorealistiske billeder og animationer i høj opløsning, så køberen kan bygge og personalisere deres egen bil helt fra bunden og visualisere den fra alle vinkler, indvendigt og udvendigt. 

Takket være en avanceret billeddannelsesteknologi kan de endda placere deres Evija i flere miljøer i hele verden for at se, hvordan lokale sollysniveauer vil påvirke deres valg.  

Ved modtagelse af nøglen til bilen får de ny ejere en helt speciel bog fyldt med imponerende billeder af de vigtigste øjeblikke i opbygningen af bilen. 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings