in

90 specialbiler på auktion lørdag

Cirka 90 specialbiler, 16 motorcykler, seks veterantraktorer og et amfibiekøretøj kommer under hammeren hos Campen Auktioner i Randers på lørdag den 10. november.

“Traditionen tro kommer der mange unikke og sjældne specialkøretøjer under hammeren til auktionen. Kataloget favner bredt med mange forskellige bilmærker og årgange, så der er noget for enhver smag og rig mulighed for at lave en god investering,” fortæller Finn Campen, direktør og auktionarius ved Campen Auktioner.

Særligt fra kataloget kan blandt andet nævnes en Corvette C3 Collectors Edition fra 1982, en Lotus Esprit Turbo 2,2 S4 fra 1994, en MG MGB Roadster fra 1976, en Morris 1000 Pick-up fra 1961, en Porsche 911 Carrera Targa 4S fra 2007 samt en helt unik og specialbygget Ford F100 V8 fra 1969, der er købt fra en kendt ”customizer” i USA.

Også på lørdag får du mulighed for at erhverve en kanon. Ti skudklare salutkanoner fra Danmarks Mindste Kanonlaug kommer under hammeren, og de er alle registrerede og tilladte hos Våbenkontoret i Holstebro. Kanonerne er den del af Danmarks største privatejede samling.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Fiat Panda til sjov i byen

Racehall slår stort op i København