in

2,5 tons højbenet fartmonster

Du skal ikke lade dig snyde af det højbenede look, for med 707 hestekræfter under motorhjelmen er Jeep Grand Cherokee Trackhawk den stærkeste, mest ekstreme og hurtigste SUV nogensinde.

Den accelerer fra 0-100 km/t på blot 3,6 sekunder, og topfarten er imponerende 290 km/t.

Trods en vægt på 2,5 tons.

Motoren er en 6,2 liter V8 med kompressor, den er med en 8-trins automatgearkasse, Brembo bremser og Quadra-Trac-firehjulstræk.

V8-motoren i Trackhawk er fremstillet af de stærkeste og mest holdbare materialer.

Dens støbejernsblok er med specielle vandkamre mellem cylindrene, der giver optimal køling. Krumtapakslen, i smedet stål med induktionshærdede lejer, er så stærk, at den kan modstå et tryk på 110 bar.

Trackhawk er med Jeeps Quadra-Trac on-demand firehjulstræksystem, som omfatter en elektronisk styret spærredifferentiale ved baghjulene og en aktiv reduktionsgearkasse med fast udveksling.

Der kan vælges mellem de fem køreindstillinger Auto, Sport, Track, Snow og Tow takket være Selec-Track-systemet, som tager hensyn til forskellige ønsker og behov

Jeep Grand Cherokee Trackhawk byder på mere end 70 sikkerhedssystemer, herunder overvågning af bilens anhængertræk under kørsel, som gør det muligt at holde øje med en tilkoblet trailer gennem bilens bakkamera.

Bilen kan også sikres i en service-mode, hvor motorens omdrejninger og kræfter er begrænset.

Kabinen byder på indbydende materialer som sportssæder beklædt i lækkert nappa-læder med et broderet Trackhawk-logo. Dertil kommer 7 tommers infodisplay i instrumentbrættet og en stor centermonteret digital omdrejningstæller i instrumenterne.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment