in , ,

Savner du motorsport, så er medicinen her

  

Motorsporten er lukket ned, og ingen ved helt præcist hvornår det igen bliver muligt at starte racermotorerne igen. 

Men nu kommer Dansk Automobil Sport Union med medicin til de entusiaster, der er ramt af alvorlige abstinenser. 

De giver dig tre måneders mulighed for at snuse til digital motorsport – race computerenog medlemsskab af DASU for beskedne 50 kr.  

Det sker i samarbejde med den amerikanske spiludbyder, iRacing., der er en af de mest populære og realistiske racerspil markedetDet er blandt andet det spil, der lægger virtuel asfalt til den officielle DM-serie, der nu har kørt to sæsoner 

ESR Intro Series, der er navnet en ny serie, er tilbuddet til nye simracere, der ikke før har prøvet iRacing. Med introtilbudet får man mulighed for at deltage i løb hver søndag ud fra en fastlagt løbskalender, der strækker sig over en måned. 

Løbene afvikles i en Mazda MX5 Cup med et låst setup, man blot skal koncentrere sig om at lære spillet, lære at begå sig en bane og at have det sjovt. Bilen og banerne, der køres , er alle del af det gratis indhold i iRacing, der kommer ikke yderligere udgifter for at deltage i serierne 

Der køres to løb hver søndag, hvor der er fokus fair og sjovt race. Der vil være mulighed for at spørge til råds undervejs, blandt andet via Discord.  

Får man smag for mere digital motorsport, findes der andre serier og biler at køre i, bl.a. under DASU og Esport Racing. 

Interessen for Esport er stigende i Danmark, og vi arbejder nye tiltag tværs af landegrænserne,” siger Bo Skovfoged, der er ansvarlig for kommunikation/udvikling hos DASU. 

Læs mere og tilmeld dig hos Esport Racing her. 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Bilfabrikker starter produktionen

Her ser du verdens mest solgte sportsvogn