in

Nicki Thiim i DTM

Nicki Thiim pustede noget da Vildmedbiler.dk mødte ham på Circuit of the Americas højeste punkt under hans løbetur banen rundt. Efter hurtigt at have fået vejret begyndte han, med et smil på læben, at fortælle sine gode nyheder:

”Jeg skal teste DTM for Audi på Jerez-banen i midten af december” siger den unge dansker. Han kører i år i blandt andet Porsche Supercup, hvor han er regerende mester. Porsche Supercup afvikler alle sine afdelinger i forbindelse med formel 1-løb, og er derfor også på plads på Circuit of the Americas, hvor USA´s Grand Prix afvikles i weekenden.

Han er ikke er den eneste DTM-rookie, skal teste, ”Men allerede en test er jo en stor mulighed,” siger han. Der vil formentlig være seks Audi-kørere i aktion i Jerez, heraf to-tre DTM-debutanter.

Om planerne for 2015 siger Nicki: “Jeg har fornyet min kontrakt med Audi, så må vi se om det bliver DTM i 2015 eller 16”.

Det er altså ikke sikkert hvilken serie han skal køre næste år, men vi krydser fingre for den talentfulde dansker, og håber på dansk selskab i den tyske standardvognsserie.

 

Af Lise Nygaard i Austin

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings