in

Motoren svigtede Michael Christensen

Michael Christensen måtte skuffet rejse fra Shanghai efter næstsidste løb i årets WEC-mesterskab.

Efter to timer og 15 minutter af det seks timer lange løb, mistede hans og Kevin Estres Porsche 911 RSR pludselig og uventet motorkraften, og så var det løb kørt.

Kevin Estre startede i bilen og overlod den til danskeren ved første pitstop-runde cirka én time inde i løbet, og tilbage på banen øgede han afstanden til forfølgerne i GTE Pro-feltet. 

”Alt virkede for os. Bilen kørte virkelig godt, og jeg havde både overskud og fart til ikke kun at holde føringen, men også lægge yderligere afstand til dem bag os,” fortæller Michael Christensen fra Shanghai. 

Parret havde kurs mod sejren, der ville have været Porsches første med den ny 911 RSR, men kun få minutter efter det næste pitstop, hvor Kévin Estre var tilbage i bilen, gik det galt med teknikken og han måtte trille ind til siden.  

Nicki Thiim og Marco Sørensen, der i deres Aston Martin startede på pole, fik heller ikke det helt store ud af deres startposition. 

De sluttede på femtepladsen på omgangshøjde med den vindende Ford GT.

LMP2-køreren David Heinemeier Hansson sluttede på en flot tredjeplads med Vaillante Rebellion. 

I den samlede stilling i kørermesterskabet ligger Thiim og Sørensen på sjettepladsen inden det sidste løb og Aston Martin på fjerdepladsen mærkemesterskabet. 

Michael Christensen og Kevin Estra er på på 11.-pladsen i kørermesterskabet, og Porsche nummer tre i mærkemesterskabet. 

Sidste løb i serien køres i Bahrain den 16. november. 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings