in ,

Mitsubishi på pause i Europa

Mitsubishi sætter lanceringen af nye modeller i Europa på pause.  

Udgifterne til udviklingen er for høje, og med den kommende euro 7 bliver kravene til brændstofforbrug endnu mere skærpet. Derfor har den japanske bilgigant besluttet i fremtiden at fokusere på kerne-markederne. 

Fra Interdan, der foruden Mitsubishi også importerer Opel, Citroën, DS og Peugeot, lyder det, at man fortsætter med at have fokus på de eksisterende modeller, især Outlander PHEV, som salgsmæssigt har sat rekord med en fordobling i forhold til sidste år.  

“Vi tror på et højere salg med den nuværende end en ny, som ville blive markant dyrere end den nuværende og dermed udenfor den danske volumenkorridor for PHEV (plug-in hybrid), siger pressechef Hanne Langsig Sørensen til Vildmedbiler.dk. 

Hun tilføjer, at det for kunderne vil være business as usual, idet man fortsætter som hidtil med at varetage eftermarkedet og garanti.  

“Det er vigtigt for mig at understrege, at alle kunder kan føle sig trygge,” slår hun fast. 

Interdan har ikke fået en deadline på udfasning af de eksisterende modeller, så importen fortsætter uændret indtil videre.  

“Vi afventer outcome af Mitsubihis turnaround. Vi har som importør mange års erfaring med fabrikker, der kort eller langvarigt har været økonomisk udfordret, så vi ved, at situationen kan vende hurtigere end forventet. Et fint eksempel på dette er Groupe PSA,” slutter hun. 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings