in

Jan Magnussen på toppen i Le Mans-test

Jan Magnussen var den danske kører, der havde mest at glæde sig over efter den officielle Le Mans-test i dag, søndag.

Sammen med Antonio Carcia og Ricky Taylor satte de tiden i deres Corvette C7.R i GTE Pro-klassen.

“Det var en rigtig god test for os, og vi føler os helt klar, når det går løs i 24-timers-løbet om 14 dage,” fortæller Jan Magnussen til vildmbiler.dk fra Frankrig. 

“Men,” tilføjer han: “Vi er meget opmærksomme på, at ikke alle viste, hvad de har at skyde med, så meget kan ske, når der skal kæmpes om sejren.”

De andre danske i GTE Pro, Aston Martin-kørerne Nicki Thiim og Marco Sørensen, kørte på sammenlagt 10.-bedste tid, og Michael Christensen, i Porsche 911 RSR, sluttede sammenlagt som nummer 13 og sidst.

Om det har haft nogen betydning eller ej for deres resultat, så observerede Jan Magnussen Porschen tabe væske på et tidspunkt, hvor han kørte lige efter den.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Michael Christensen.

Mens han sluttede sidst, var Porsches to amerikanske 911 RSR-fabriksbiler helt med fremme i begge tests og sluttede sammenlagt som nummer to og tre.

Ford GT og Ferrari 488 GTE viste også stort potentiale.

I Pro Am-klasse satte Formula Racings Mikkel Mac, Johnny Laursen og Christina Nielsen sammenlagt 9.-bedste tid i deres Ferrari 458 Italia, men David Heinemeier Hanson var nummer 11 i Abu Dhabi-Proton Racings Porsche 911 RSR.

Christina Nielsen kom til testen med privatfly fra USA, hvor hun i Detroit sammen med Alesandro Balzani Detroit blev nummer tre i GTD-klassen i IMSA-serien.

Med det resultat udbyggede de deres føring i den samlede stilling.

Christina Nielsen måtte i træningen op til løbet en tur i muren efter at være blevet påkørt af en konkurrent. Det gik ud over fronten, men hun fik bilen kørt i pit, hvor den blev repareret og sendt på banen igen.

Det skriver Sportscar365.

FOTO: Jan Magnussen, th, gør klar til testen på Le Mans.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings