in

Hvad tror du: Bedste dansker på Le Mans?

Bedste dansker(e) i Le Mans 2016 blev!!!

Det er lidt tidligt at fastslå, da 24-timersløbet endnu ikke er flaget i gang.

Men derfor kan vi jo alle sammen godt filosofere lidt over, hvordan det ser ud, når det ternede flag kommer ud søndag kl. 15.00.

Vildmedbiler.dk tør godt komme med en vurdering af de danske køreres chancer, og så håber vi, at du, kære læser, også vil komme med din.

Men først vil vi lige gode ordet til manden, der blev den første danske generelle vinder på Le Mans, John Super Nielsen.

Og høre hvad han mener.

“Jan Magnussen er klart mit bedste bud på en dansk sejr. Han har efter crashed sidste år, noget at skulle revancere, og Corvette har en hurtig bil, der bare kører og kører.” 

“Nicki Thiim og Marco Sørensen skal man heller ikke afskrive. Hvis de får alt til at spille sammen, på banen og i pitten, vil jeg ikke blive overrasket over at se dem på podiet.” 

“Michael Christensen har jeg svært placere. Han kører Porsche, og de har store traditioner i GT-racing på Le Mans, så han skal ikke afskrives.” 

I GTE Am er der fire danskere til start, Johnny Laursen, Mikkel Mac og Christina Nielsen i Ferrari 458 Italia og David Heinemeier Hansson i Porsche 911 RSR.

“Det er svært at vurdere Formula Racings muligheder. De har tre debutanter på holdet, så mit råd til dem er at starte uden at satse og se hvordan løbet udvikler sig. Derefter kan de ændre strategien, hvis de ser nye muligheder i løbet. 

“David Heinemeier Hanssor ved jeg ikke så meget om, så hans chancer er svære at bedømme,” slutter John Nielsen. 

Vildmedbiler.dks vurdering ligger tæt op af Nielsens.

Vi tror også mest på Jan Magnussen, der har erfaringen, speeden og et team bag sig, der om nogen kender gamet på Le Mans.

Corvette vandt sidste år, og i Le Mans-testen forrige weekend viste de med hurtigste tid, at de er kommet for at gentage triumfen.

Vi tror mere på Nicki Thiim og Marco Sørensen end Michael Christensen. De to Aston Martin-kørere har fået lidt hjælp af Balance of Performance-justeringen og det må, hvis deres pitstops kommer til at ringe, kunne føre dem til en podieplads.

Sammen med Darren Turner udgør de et meget stærkt team.

Michael Christensen kører i år i det amerikanske Porsche-team, Dempsey Proton Racing, og det har foreløbig ikke været nogen succes i WEC-sammenhæng.

Så det vil være overraskende, hvis de kan levere danskeren en bil, der kan køre stærkt og holde i 24 timer.

LAD OS SÅ HØRE HVAD DU MENER: 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Sådan bliver bilferien en succes

Nyt kamera gi’r politiet stor fangst