in

Frustrationerne skal ud

Jan Magnussen hang noget med skuffen efter GTLMS-løbet i Corvetten i Texas i søndages.

”Bilen kørte helt uden problemer, men Balance of performance-reglen betød, at der ikke var så meget at skyde med, som i sæsonens første løb,” fortæller han til vildmbiler.dk.

En niendeplads blev det pauvre resultat.
Og det betyder, at chancen for at vinde mærkemesterskabet til Corvette er reduceret. I forvejen er Jan Magnussen ude af kørermesterskabet på grund at uheldet på Virginia International Raceway , hvor han under træningen skøjtede af banen i en sø af kølervæske og ramte en Porsche.  Det resulterede i en mindre hjernerystelse og forbud mod at køre søndagens løb.
”Da sæsonen startede, havde jeg mulighed for vinde flere mesterskaber, men nu har jeg ”kun” DTC-mesterskabet tilbage,” fortæller Jan Magnussen til vildmbiler.dk.

Så nu er konkurrenterne, specielt Casper Elgaard, advaret. Alle Magnussens frustrationer skal blæses ud i DM-finalen på FDM Jyllandsringen.
”Jeg har altid været godt kørende på FDM Jyllandsringen, så jeg tror, at DTC-mesterskabet havner i mine hænder,” siger Big Mag, der er seks point efter Casper Elgaard, når de tre dårligste resultater er smidt væk.
”En god tidtagning og en sejr i Superpole er et godt udgangspunkt for succes i weekenden, men jeg frygter lidt andet heat, hvor vi starter i omvendt rækkefølge blandt de otte forreste.  Fra en ottende startposition kan alt ske, det har jeg oplevet to gange i år,” forklarer Magnussen, der skal optræde for 250 private gæster ved DM-finalen.

Han skal dog ikke forvente medlidenhed over en skuffende sæson fra mesterskabsførende Casper Elgaard. Han er klar til at tage kampen op med Jan Magnussen.
”Jeg er godt forberedt, teamet er klar, så vi går direkte efter at forsvare point-forspringet. Det er beskedent, men nok til at vinde mesterskabet,” siger Casper Elgaard til vildmbiler.dk.

DM-finalen stater i år med et stort DTC-træf på torvet i Silkeborg.

De muskelsvulmende racerbilerne ankommer i en kortege ad Århusvej og Østergade til centrum af byen ved 15-tiden, og frem til klokken 17 vil det være muligt at komme helt tæt på racerbiler og racerkørerne.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings