in

Formula Racing tæt på Le Mans-start

Formula Racing er klar til en ny sæson i ELMS. 

Årets andenplads i det europæiske Le Mans-mesterskab skal veksles til en samlet sejr.

Men det bliver uden stjernekøreren Jan Magnussen. 

Det danske team har nemlig søgeren rettet mod Le Mans, hvor de i januar håber at få bekræftet, at de får den ventede plads i det 56 biler store felt, og da Magnussen her skal køre Corvette, vil Formula Racing finde en kører, dansk eller udenlandsk, der også skal være fast inventar i ELMS.

“Det er korrekt, at vi går efter en Le Mans-start i 2015, og det er også rigitgt, at det er en sølvkører, vi skal have fat i,” fortæller teamchef Allan Jørgensen til vildmbiler.dk. 

Mikkel Mac, der har kørt en flot sæson i år, er guld-kører og Johnny Laursen bronze-kører.

Formula Racing fortsætter i den Ferrari 458 GT3, de har kørt med i år. Den vil også næste år blive serviceret af Ferrari-specialisten AF Corse, der har bilen stående på deres værksted,og bringer den ud til løbene.

Formula Racing har også den unge formel-kører Mikkel Jensen i stalden, og efter sejren i årets ADAC Formel Masters, hvor han vandt ikke færre end 10 sejre – og var på podiet 14 gange – er han en eftertragtet vare.

Mikkel Jensen skal næste år køre den europæiske Formel 3-serie, verdens stærkeste, og det bliver for enten et tysk eller hollandsk topteam.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings