in

FDM opgiver ny formelklasse

Formel FDM Sport lukker ned.

Den blev lanceret som en prisbillig begynderklasse med biler bygget af genbrug, bl.a. teknik fra Toyota Aygo, men det er ikke lykkedes at holde de løbende omkostninger nede.

Hvis serien skulle fortsætte, ville det betyde, at FDM sport ville være nødsaget til at hæve priserne for kørerne voldsomt, og det stemmer ikke overens med ambitionen om en overgangsserie, der er økonomisk attraktiv.

I stedet vil bilerne blive brugt til events, hvor almindelige bilister kan få lov til at prøve kræfter med en mindre racerbil.

”Målet med serien har været at fremme motorsportstalenter og skabe en serie, der for FDM sport økonomisk gik i nul. Derfor har vi også lagt et stort arbejde i at holde gang i serien. Desværre har kvaliteten af bilerne, supporten og leverancer af reservedele til bilerne ikke været på det forventede niveau, og det har været med til at øge driftsomkostningerne markant både for kørerne og FDM sport. Derfor er det besluttet, at serien ikke kører videre til næste år”, siger Jesper Carlsen, direktør i FDM-DTC.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings