in

Dansk stjerne i stald hos Schumacher

Jobbet hos Audi Sport er sat på stand-by.

På grund af Audis farvel til LMP1 og nedskæringer i GT-racing, har det ikke været muligt for deres danske Academy-driver, Nicklas Nielsen, at få en plads i Audi GT3 i den tyske ADAC GT-Masters.

Pengene var for store for et sæde, og hans Academy-teamkammerat, Sheldon van der Linde, valgte at forsætte karrieren i den tyske TRC standardvogneserie.

Det efterlod Nicklas Nielsen i et tomrum.

Til gengæld har han fået en plads i det tyske Formel 4-team, US Racing, hvor den tidligere Formel 1-stjerne Ralf Schumacher sidder i ejerkredsen.

Og her er ambitionerne med Nicklas Nielsen store.

Nicklas er et meget stort talent. Han er lynhurtig og ekstremt fokuseret på at udvikle sig som racerkører og i forhold til at vinde, siger Ralf Schumacher til US Racings egen hjemmeside.

Også DASUs sportschef, Bo Balzer Nielsen glæder sig over at Nicklas fortsætter i Formel 4.

“Han har alle muligheder for at komme til tops i år. Han kender nu banerne og hans præstation som bedste rookie og samlet otter i et mindre team sidste år viste, at han er en kører af den rette støbning,” siger han til vildmbiler.dk

Udover at køre i den store og stærke tyske Formel 4-serie, er det også planen at Nicklas Nielsen skal deltage i nogle af løbene i den ny danske Formel 4-serie.

“Det vil være stort, så det håber, jeg går i orden,” siger han til vildmbiler.dk.

I jobbeskrivelsen med US Racing står også at læse, at Nicklas Nielsen skal være mentor for US Racings mange gokarttalenter.

“Jeg skal med min erfaring fra international gokart coache dem både på og uden for banen,” tilføjer Nicklas Nielsen, der i de senere år har været en af verdens allerbedste kartingkørere.

Og som netop er blevet kåret som årets bilsportstalent.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings