in

Datingsite skal føre dansk team til Le Mans

DTC-stjernen Ronnie Bremer har ikke opgivet et comeback på den stor racerscene.

Sidste år havde han kontrakt med et amerikanske Mercedes GT-team, men uro og rod på de indre linjer betød, at teamet ikke fik leveret deres racerbiler, og Ronnie Bremer derfor ikke noget rat at hive i.

“Det var en kæmpe skuffelse, men sådan er motorsport desværre også,” siger Ronnie Bremer til vildmbiler.dk. 

I år satser han derfor 100 pct. på DTC-serien med et Mercedes-karrosseri bygget på hans bil fra 2016 og med nye mekanikere til at skrue.

Men drømmen om udlandet lever i bedste velgående.

Og målet er at stille med et ægte dansk racing-team på Le Mans i 2020 i LMP3, hvis den klasse kommer på programmet i 2020, eller i LMP2.

Der skal mange penge til et sådant projekt, hvor Ronnie Bremer selv vil vælge sine medkørere ud fra det de kan, og ikke hvad de kan betale.

Pengene til projektet skal komme fra noget så atypisk i motorsport som en datingsite, MeetTheOne”, som Ronnie Bremer selv har udtænkt, men udviklet sammen med Trifork, der også har udviklet MobilePay.

“Med deres ekspertise, er jeg sikker på, at datingsitet nok skal blive en succes, og at Le Mans-projektet også bliver en realitet. 

“MeetTheOne” lanceres i første omgang med fokus på Danmark, men ambitionerne er, at app’en om få måneder skal rulles ud i flere lande.

Du kan sitet for Meettheone se en introduktionsvideo, der kort beskriver, hvordan “MeetTheOne” fungerer. Man har konstant ni profilbilleder at tage stilling til – og man styrer selv 100 procent, hvem man vil i dialog med. Samtidig tilbyder “MeetTheOne” gode råd om dating.

Gå ind på MeetTheOne, hvis du vil vide mere.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings