in

Ferrari F1: Den nye SF15-T

0

SF15-T = Scuderia Ferrari 2015-Turbo – bilen som skal bringe Ferrari til tops.

“Sidste år havde vi et uacceptabelt efterslæb i vore udviklingsarbejde og perfomance i bilerne”, udtaler Teknisk direktør James Allison helt ærligt. “Vi har sikret os at alle svagheder og fejl på `14 bilen, er lavet rigtigt på den nye bil fra start af. Vi har over vinterperioden haft stor fokus på udvikling af vores powerunit, der sidste år ikke kunne matche den stærke Mercedes motor”.

Ligesom på alle andre 2015 F1 racere er næsesektionen den mest åbenlyse ændring fra sidste år, grundet reglementsændringer. Men Ferrari har rent designmæssigt også formået at slanke hele bagpartiet, og finde plads til mere køling i designet.

Den nyudpegede teamchef Maurizio Arrivabene lovpriser den nye bil og citerer; “Enzo Ferrari sagde engang, at den bedste bil, er den bil der vinder løbet. Om den gør det, ved jeg ikke, for vi mangler se dens performance på banen, men den er virkelig sexet!”.

Ferrari har sat som mål for 2015 sæsonen, at de skal vinde mindst to løb – og italienerne ser ingen grund til, at de ikke skulle nå det mål.

What do you think?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings