in ,

VW T-Roc bliver til en fræk cabriolet

 

VW har skrællert toppen af SUV’en T-Roc og lancerer den som en 4-personers cabriolet til priser fra 366.996 kr. 

Dermed følger T-Roc Cabriolet i hjulsporene på Beetle og Golf Cabriolet ved ligesom dem at være udstyret med en klassisk kaleche i tre lag, der elektrisk kan åbnes på ni sekunder og lukkes igen på 11 sek. med hastigheder op til 30 km/t. 

Når kalechen åbnes, foldes den sammen i et Z-format nede bag bagsæderne, hvor den forreste del af taget, der består af et hårdt element, lægger sig som et cover over den sammenfoldede kaleche. 

I cabriolet-versionen er T-Rocs karrosseri forvandlet fra en 5-dørs til en 2-dørs med et separat bagagerum, der rummer 284 liter. T-Roc Cabriolet måler 426,8 cm i længden, hvilket er 3,4 cm længere end hatchback-versionen, men med en højde på 152,2 cm er cabriolet-versionen til gengæld fem cm lavere takket være en lavere frontruderamme.  

Med en frihøjde på 15,6 cm er den lidt mere egnet til at forcere lettere terræn end SUV-versionen. 

VW har også tænkt sikkerheden grundigt igennem og har udstyret T-Roc cabriolet med kraftige paneler bag nakkepuderne op bagsædet, der popper op, når sensorer registrerer der er fare for at bilen vipper om på taget. 

Også forruderammen er forstærket, så den som en sikkerhedsbøjleen 4-personers  beskytter personerne på forsæderne. 

T-Roc Cabriolet tilbydes i to udstyrslinjer, henholdsvis den klassisk elegante Style og den sportslige R-Line. T-Roc Cabriolet Style tilbydes i to motorvarianter, en 115 hk 1,0 TSI med 6-trins manuel gearkasse til 366.996 kr. og en 150 hk 1,5 TSI med 7-trins DSG-gear til 409.995 kr. 

Den sportslige R-Line-version tilbydes udelukkende i kombination med 1,5 TSI-motor og 7-trins DSG-gear og koster fra 459.995 kr. 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings