in

Tre DTC-kørere i Lamborghini-race

Der var en, der var to og der var tre DTC-kørere i aktion i Lamborghini Super Trofeo på Nürburgring i weekenden.  

Alle tre fra LM Racing. 

Det var Dennis Lind, der har kørt et par år i serien med stor succes, det var Frederik Schandorff, der er Lamborghini juniorkører, og som har udviklet sig flot siden debuten tidligere på året, og så Jacob Mathiasen der debuterede i serien på Nürburgring. 

Dennis vandt en afdeling i Pro-Am og blev nummer to i den anden sammen med svenskeren Simon Larson, mens Schandorff blev nummer syv og tre i Pro-Cup sammen med belgieren Niels Lagange. 

Jacob Mathiassen opnåede en sjette og en niendeplads i Pro-Am. 

“Jeg havde forventet lidt mere, men som debutant sammen med en rutineret medkører og på brugte dæk, var det vel ok,” siger Jacob til Vildmedbiler.dk.

Renault Academy Driver Christian Lundgaard havde med en tredje- og femteplads ikke en af sine allerbedste dage Renault Eurocup på Nürburgring , men det havde nogle af konkurrenterne til mesterskabet heller ikke, så han udbyggede sin føring i den samlede stilling. 

Ulrik Linnemann nåede ikke finalerunden i EM Rallycross Supercars i Letland og sluttede på sjettepladsen i mesterskabet. 

Med to pole-positions, to hurtigste omgange og to sejre sikrede Nicklas Nielsen sig i Barcelona den samlede sejr i Ferrari Challenge Europe for Pro-kørere en runde før tid.

… 

Et løb til glemmebogen. Christian Rasmussen var klar i spyttet efter næstsidste runde af US F4 Championship på New Jersey Motorsports Park. Det blev til en sjette- og to niendepladser, der dog indbragte 10 points til mesterskabet, hvor Dragør-køreren fortsat er på tredjepladsen inden finalen, der køres i forbindelse med det amerikanske F1-Grand Prix i oktober.  

Den anden dansker, Benjamin Pedersen, havde heller ikke en god dag og røg ud af Top-3 i den samlede stilling.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings