in

Super-John satser stort med nyt DTC-team

Som læserne af vildmbiler.dk allerede ved, så satser Team AD Racing-Flexlease.nu stort i 2016.

Vi afslørede det allerede sidste år.

To nye Mustang DTC-racere er købt ind og teamchef John Nielsen har fået sit drømmehold, Kasper H. Jensen og Frederik Schandorff,

“Vi har ingen undskyldninger for ikke at præstere i år. Vi kender gamet, vi har betalt vores lærepenge og har et af de bedste setups. Så nu er det tid til at høste.” siger John Nielsen. 
 
 ”Jeg glæder mig helt vildt til i år, og jeg tror på, at vi som team kan lave et super resultat. Vi er måske ikke de allerstørste forhåndsfavoritter, men man skal bestemt ikke afskrive os. Vi råder nu over to rigtigt hurtige kørere, og jeg er sikker på, at Frederik og jeg kan bruge hinanden rigtigt meget til at få optimeret det hele sammen med John. Vi får nye biler, og det hele har generelt fået et løft. Jeg ved også personligt, hvad jeg går ind til nu, så jeg føler mig klar til at lave et stort resultat,” tilføjer Kasper H. Jensen  

Også Frederik Schandorff ser frem til en stor sæson.

”Sammenlignet med sidste år er jeg nu del af et meget stærkere setup hos Team AD Racing-Flexlease.nu. Vi har to nye biler, to hurtige kørere og så John Nielsens erfaring med at sætte det hele sammen. Det, forventer jeg, giver os et stort resultat, og derfor  går jeg ind til sæsonen med store forventninger, både på holdets vegne, men også på mine egne vegne. Jeg tror også, at Kasper og jeg kan gøre hinanden stærkere, så jeg glæder mig virkelig til for alvor at trække i arbejdstøjet,” siger han.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings