in

Sker og sket siden sidst 

Danskere i Kina.
Syvende og næstsidste afdeling af VM i langdistanceløb (WEC) køres den kommende weekend på Grand Prix-banen udenfor Shanghai.

Unge Nicolai Sylvest får genvalg af det franske Corvette-team Larbre Competition i GTE Am efter sin flotte debut i Japan i sidste runde.

Nicolai erstatter Kristian Poulsen, der også er forhindret denne gang; holdkammerater er de to erfarne italienere Gianluca Roda og Paolo Ruberti.

I klassen GTE Pro er Michael Christensen (billedet) atter til start for den fabriksanmeldte Porsche 911 RSR sammen med Ricard Lietz, og i LMP2 er David Heinemeier Hansson igen med for amerikanske Extreme Speed Motorsport.

Derimod har danske Young Driver AMR meldt afbud til løbet, der kan følges direkte på Eurosport fra kl. 04.00 søndag morgen.
Se også www.fiawec.com

Det sidste store kartingløb i denne sæson afvikles på Adria-banen i Italien.

Det drejer sig om løbet WSK Final Cup, og i klassen KF er VM-bronzevinder Nicklas Nielsen på jagt efter revanche over for den nye verdensmester, Karol Basz.

I KF Junior repræsenteres Danmark af Christian LundgaardFrederik Vesti og Mikkel Høyer, mens Lucas Sommerlund og Victor Majgaard er tilmeldt Mini 60 ccm.

Følg med på www.wskarting.com

Siden sidst

Uheldige Jacob Madsen 
Inden syvende og sidste afdeling af ADAC Opel Rallye Cup i Tyskland var Jacob Madsen blandt kandidaterne til en plads i Opel Junior Rally Team 2016.

Desværre blev Jacob og co-driver Line Lykke Jensen atter ramt af mekanisk defekt og måtte udgå af løbet allerede på tredje specialprøve.

Dermed forsvandt muligheden for at overbevise Opels folk om at udtage danskeren på bekostning af vinderen af Cuppen, Julius Tannert.

I den samlede stilling sluttede Jacob og Line på fjerdepladsen.

I karting blev det traditionsrige Trofeo delle Industrie kørt for 44. gang, i år på banen i South Garda.

Junior-europamester Christian Lundgaard kunne notere endnu et topresultat da han sluttede på andenpladsen i KF Junior. Også Frederik Vesti gjorde en god figur og kom i mål som nr. 10 i klassen.

I Mini 60 cc besatte Lucas Sommerlund syvendepladsen, mens Victor Majgaard blev nr. 11.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings