in

Racertalenter til træning hos DTC-team

De danske motorsportstalenter har fået deres eget træningscenter i Aarhus.  

I Massive Motorsports hovedkvarter i Tilst, hvor de kan komme og træne og få værdifuld hjælp i jagten på en motorsportskarriere. 

Nu er der også kommet aktivitet i lokalerne, for den 3. december var unge kart- og formelkørere, der er knyttet til DASU og Team Danmarks talentudviklingsprojekt Niveau 3, kaldt til samling. 

Deltagerne var Frederik Kikkenborg, Bastian Buus, Oliver Skjellerup, Mikkel Højgaard Petersen og Carl-Anton Gerner, der alle har planlagt en international kartingsæson på højeste niveau, og Danmarksmester Malthe Jakobsen, der skifter til Formel 4 Renault.dk i 2018.

Samlingen blev ledet af Dennis Wounlund, Nikolaj Bonde Korsgaard og Bo Baltzer Nielsen, DASU sportschef, og drejede sig primært om planlægning af træning forud for træningslejr i Playitas i januar.  

”Vi er meget glade for at have indgået dette samarbejde med DASU og på den måde være med til at bidrage til talentudviklingen i Danmark,” siger direktør for Massive Motorsport, Casper Elgaard.  

“Med vores træningsfaciliteter, der omfatter fitnesscenter og vores professionelle simulator, har vi skabt en base for danske racerkørere, ung eller gammel, hvor de kan træne sammen, udfordre hinanden, lære af hinanden, og på den måde skabe bedre racerkørere fremover. Vi har igennem tiden opfostret mange store internationale stjerner her i Danmark, og det håber og tror jeg på, at vi med dette samarbejde med DASU kan sikre, at Danmark også i fremtiden har gode internationale kørere,” tilføjer han.  

Træningscentret hos Massive Motorsport er åben for alle, der tegner et medlemskab på 500 kr. om måneden. Det giver fri adgang til træningsfaciliteterne og til simulatoren. 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings