in

Dansk racertalent missede Porsche-sæde

Porsche Motorsport har haft fire racertalenter på radaren til deres juniorprogram i den tyske Carrera Cup i den kommende sæson.

Danske Mikkel Jensen, der i denne sæson har kørt Formel 3, Ralph Boschung fra Scheweiz, Dennis Marschall fra Tyskland og Thomas Preining fra Østrig.

De var udvalgt blandt hundrede emner, og har været igennem en omfattende udvælgelses-proces, hvor de skulle præstere på mange parametre.

I den praktiske test i en 460 hestes Porsche 911 GT3 Cup.

De ny Porsche-juniorkørere blev som afsløret i vildmbiler.dk den 12. november 18-årige Thomas Preining, der skal køre Carrera Cup Deutschland, og 21-årige Matt Campell, der skal ud at prøve kræfter med de skrappe drenge i Porsche Super Cup.

Mikkel Jensen slap altså ikke gennem nåleøjet.

Akkurat som Mikkel O. Pedersen heller ikke gjorde det sidste år, hvor han, sammen med tre andre talenter, var i spil til den internationale Porsche Super Cup.

Eneste dansker, der indtil videre har formået at gå hele vejen, er Michael Christensen, der i dag er en af Porsches allerbedste GT-kørere.

Og som netop har forlænget sin kontrakt med yderligere to år.

Eneste dansker, der næste år er tilknyttet en stor bilfabriks juniorprogram, er Nicklas Nielsen, der er Audi Sport Academy Driver.

 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings