in

Nyt DTC-team afsløret

 Kasper H. Jensen, Lars Mogensen og Henrik Ziegler er kørerne, og John Nielsen er teamchef for det nye DTC-team, AD Racing – Flexlease.nu, der netop er blevet offentliggjort. 

Dermed trapper John Nielsen, som afsløret af vildmbiler.dk, sine aktive karriere ned.

”Rollen som teamchef er ikke ny for mig, da jeg i syv år havde samme rolle for Team Essex i det gamle DTC. Så det bliver spændende som aldrig før med alle de nye talenter, der er i DTC, som udfordrer vores etablerede danske racerkørere,” siger John Nielsen.

AD-Racing – Flexlease.nu har i de seneste sæsoner gjort sig gældende i langdistanceracing – dels i Danish Endurance Championship, dels i Creventic-organisationens internationale løb, hvor man senest tog en sejr ved 24-timers på banen i Barcelona.

Men nu er de klar til Danish Thundersport Championship.

Teamet indsætter tre Dodge Challenger for Henrik Ziegler, som kørte det meste af 2014-sæsonen, og så for Kasper H. Jensen og Lars Mogensen, som begge kommer fra OK Mobil 1 Legend Car Cup, hvor de sidste år vandt henholdsvis det generelle mesterskab og old boys-titlen.

 ”Jeg glæder mig utrolig meget til at tage kampen op med de stærke kørere i DTC-feltet. Men endnu mere glæder jeg mig til at arbejde sammen med John Nielsen, da han kan lære mig utrolig meget. Jeg er sikker på, at vi har gode chancer for at være med i toppen, da vi har et kanonteam,” siger Kasper H. Jensen, mens Lars Mogensen også glæder sig til skiftet fra Legend-bilerne til DTC.

 ”Jeg er meget stolt over at have fået denne chance om at køre i samme DTC-team som Kasper H. Jensen og Henrik Ziegler. Mit mål for 2015 er selvfølgelig at kæmpe med om gentlemantitlen i DTC , som jeg vandt i Legend i 2014,” siger han.

 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings