in

Nu kan du tune din Ford med garanti

Nu kan du tune din Fiesta STFocus STFocus RS og Mustang uden det går ud over fabriksgarantien.

Ford har nemlig introduceret gennemtestede skræddersyede kvalitetsopgraderinger til de nævnte biler uden at du skal bekymre sig om holdbarheden, eller mangel på samme.

Det omfattende katalog byder på alt fra komponenter til opgradering af chassis og affjedring over nye dele til udstødningssystemer til motortuning og styling-elementer.

Det nye udstyr er udviklet i tæt samarbejde med anerkendte specialister som Roush, Borla, KW og Remus, og de er testet for ydelse og holdbarhed på locations, som er den ultimative stresstest for materialerne: Fords testbane i Lommel, Belgien, og på den krævende Nürburgring Nordschleife. 

Opgraderingsmuligheder: 

 • Ford Performance justerbart fjeder- og støddæmperkit, som giver op til 40 mm sænkning af undervognen og en optimering af dynamikken i køreegenskaberne. Det nyt kit er samlet på forhånd, og vælges det til Mustang eller Focus ST, kan dæmpningsraten envidere justeres i op til 16 trin.
   
 • Ford Performance Premium letvægtsfælge i aluminium, som er produceret efter flow-form-processen, hvor metallet opnår større tæthed og fælgene en lavere vægt. De er særligt designet til at blive brugt sammen med de justerbare fjeder- og støddæmperkit. De nye alufælge har en Magnetite-lakering i tre lag og Ford Performance-logo, og de 10-egede fælge fås til Fiesta, Fiesta ST, Focus og Focus ST. Alt efter model varierer størrelsen fra 17” til 19”.
   
 • Ford Performance udstødningssystem i højeste kvalitet rustfrit stål produceret af Borla. Udstødningssystemet tilbydes i en udgave til brug på offentlig vej og i en udgave, som kun er tilladt på bane. Systemet med rørhale i enten krom eller blank sort fås til Mustang 2,3 EcoBoost og til Mustang GT 5.0.
   
 • En Ford Performance-gearknop til alle modeller i Ford Performance-modelprogrammet med ruskind og kulfiber, en unik opgradering af gearstangen til Mustang med manuel gearkasse, som reducerer den fysiske afstand mellem gearene med 20 procent for mere direkte kontakt med bilen
   
 • Mustang GT Performance Calibration Power-pakker, som tilbydes i tre forskellige udgaver til Mustang GT 5,0. Med Calibration Power hæves motorens maksimale omdrejningstal op til 7.500 o/min.
   
 • Ford Performance kompressorkit til Mustang GT 5,0, som er udviklet i samarbejde med Roush Performance til at hæve ydelsen til over 600 hk – i forbindelse med både manuel og automatisk gearkasse. 

 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings