in

Molly Pettit danner par med Bremer

Molly Pettit skal danne par med Ronnie Bremer i 2015. 

Den norske racerjente, der har kørt flere løb i DTC, har skrevet kontrakt med Racing Factory, og sammen med teamchef Ronnie Bremer vil hun udfordre den danske DTC-elite.
“Jeg glæder mig utrolig meget til samarbejdet med Racing Factory. Teamet arbejder seriøst og professionelt, og tilbyder unikke og individuelle sponsor- og eventpakker, hvor der lægges stor vægt på gode oplevelser og samarbejde,” siger Molly Pettit. 

Også Ronnie Bremer er tilfreds med den aftale, der er truffet mellem parterne.  
“Med Molly Pettit får vi en kapacitet og styrke, der passer til vores strategi og mission. Vi vil give hende de bedste forhold, så hun er rustet til at vinde løb, også selvom vi på banen er konkurrenter. For os, som team, er det vigtigste, at Racing Factory står øverst på skamlen,” siger han.  
 

Fakta om Molly Pettit: 

Molly Pettit er meget passioneret og dedikeret til motorsporten. Med sin debut i DTC (Danish Thundersport Championship) og NTCC (Norwegian Thunder Car Championship) i 2013 tog det for alvor fart for for hende med flere placeringer indenfor top 10 – og hun tog 2.-pladsen hjem i det norske mesterskab.

Udover motorsporten, som er første prioritet, er Molly TV-kommentator og hjemmevant på scenen, når hun holder foredrag om Mind-set for virksomheder.

I Danmark er hun også et kendt ansigt, som ambassadør i Motorsport for Life, hvor hun har givet mange børn og deres familier uforglemmelige oplevelser.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings