in

Nicki Thiim går nye veje

Nicki Thiim er en af verdens allerbedste GT-kørere. 

Han er søn af legendariske Kurt Thiim, han er fabrikskører hos Aston Martin og regerende WEC-verdensmester sammen med vennen Marco Sørensen. 

En sand mester med en enorm erfaring både på og uden for racerbanerne. 

Alle disse egenskaber har han lagt ned i et nyt selskab, Thiim Performance, hvor han i samarbejde med træner og coach, Tommy Schröter, vil hjælpe danske og internationale racerkørere, der gør eller vil gøre karriere i udlandet. 

“Jeg har kørt så meget over hele verden og mødt så mange mennesker med indflydelse, at jeg håber at kunne gøre betingelserne for kørerne lidt lettere og mere gennemskuelige,” fortæller Nicki Thiim til vildmbiler.dk.  

Thiim Performance er forholdsvis nyt, og foreløbig arbejder Nicki og Tommy med den regerende DTC-mester, Kasper H. Jensen fra Stark Racing. 

“Kasper er et stort talent, og vi håber kat kunne åbne nogle døre for ham hos udenlandske teams,” siger Nicki Thiim, der inden længe forventer at skrive en ny kontrakt med Aston Martin Racing.. 

Mesteren selv har længe haft et tæt samarbejde med Tommy Schröter med fokus på den mentale træning. 

“Jeg glæder mig over, at Nicki og Tommy vil bruge deres viden og erfaring på at gøre mig til en bedre racerkører,” siger Kasper H. Jensen. 

Teamchef hos Stark Racing, den mangedobbelte DTC-mester, Le Mans-vinder med mere, Casper Elgaard ser positivt på Kasper H. Jensens samarbejde med Thiim Performance. 

“Hvis han kan blive en bedre kører ved det, er det i orden med mig,” siger han til vildmedbiler.dk. 

Kasper H. Jensen viste i DTC-finalen ved Grand Prix Danmark blændende kørsel, og vandt under vanskelige forhold søndagens finale. 

Det var mesterklasse! 

Er du interesseret i et samarbejde med Thiim Performance, kan du kontakte Tommy Schröter på +45 29 41 65 68. 

Foto: Dennis Risager

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings