in

Motorsport update!

Den ny japanske supersportsvogn, Honda NSX, debuterede i dag på Mid Ohio i GT3-racertrim.

Det skete i en Pirelli World Challenge-test med henblik på at få bilen homologeret, og for at se, hvad den kan præstere i en test med andre potente GT3-biler.

(Vi har endnu ikke fået nogle tider).

Honda NSX GT3-raceren er bygget op på en kulfiber-chassis og med en  3,5 liter V6 dobbeltturbo.

Anders Fjordbach og Dennis Andersen stiller op i en Lamborghini Huracán GT3 for det fabriksstøttede Team Grasser i 24-timers-løbet i weekenden.

Som medkørere får de rutinerede Diego Alessi, Nicolas Pohler.

”Jeg er superlykkelig over at have fået muligheden for at deltage i 24H Spa. Det er det absolut største GT3-løb i verdenen – et løb hvor alle de store GT-teams og de bedste kører er på startlisten,” siger Anders Fjordbach.

Nicolai Sylvest er atter til start hos Massive Motorsport, når der i weekenden køres DTC ved Copenhagen Historic Grand Prix.

Dennis Lind skal vandt de to forrige afdelinger i Lamborghini Super Trofeo Europe på Paul Richard og bragte sig dermed i spidsen for det prestigefyldte mærkemesterskab.

Det skal han forsvare i weekenden på Spa, hvor der er tilmeldt 50 Lamborghini Huracán GT3.

Jan Magnussen har fuldt fart på i denne tid. Sidste weekend blev han nummer to i GT Pro-klassen på Lime Rock – under et sekund efter de vindende teamkammerater i søsterbilen.

Det var Corvette Racings sejr nummer 100 i teamets historie.

Med den fornemme præstation i kufferten rejste Magnussen hjem til Danmark for at køre DTC ved Copenhagen Historic Grand Prix.

Her venter der garanteret også en tur på podiet.

Straks efter den store københavner-begivenhed rejser Magnussen atter til USA for at køre 8. afdeling af IMSA WeatherTech SportsCar Championship på Road America nord for Chicago den 5.-7. august.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings