in

Motorsport update (8)

Sidste års europamester i gokart, Christian Lundgaard debuterer med Danmarks Grand Prix på FDM Jyllandsringen i den ny  Formel FDM.

….

Vinderen af DASU-mesterskabet i OK-klassen får en hel sæson i Formel FDM med alt betalt.

Interessen for at komme til start i DTC ved Danmarks Grand Prix er stor. “Vi undersøger bl.a. lige nu om vi kan skaffe en bil til DST-køreren Kevin Rossel,” fortæller DTCs Jesper Carlsen til vildmbiler.dk.

Dårligt nyt for Nicolaj Møller Madsen, Audi stiller som i år kun med to LMP1-racere på Le Mans næste år.

De talentfulde Opel Adam-kørere, Jacob Madsen og Line Lykke Jensen, (Billedet) er meldt til start i den tjekkiske afdeling af Europamesterskabet i rally den 26.-38. August.

68 rallybiler er tilmeldt Birch/Tvillum Rallysprint fredag aften i Fårvang. Oprindeligt havde man sat et maksimum på 60 startende biler i løbet, men da der indløb hele 68 tilmeldinger, stod man med en udfordring. Hvilke otte mandskaber skulle man skuffe med at afvise, når nu alle havde tilmeldt sig rettidigt? Den gordiske knude blev løst ved at give alle 68 mandskaber starttilladelse.

….

Michel Nykjær ligger efter første halvsæson i DST på en sammenlagt førsteplads, og med sin fart og rutine ligger han sandsynligvis også der, når weekendens afdeling på Ring Djursland er kørt.

På Nysumbanen ved Hobro kan Danmarks bedste crosskart- og rallycross-kørere i weekenden opleves i internationalt selskab. Der afvikles tredje og næstsidste afdeling af NEZ Rallycross Championship og fjerde og sidste afdeling af NEZ Crosskart Championship.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings