in

Motorsport update – 2015 (2)

Kevin Magnussen skal, sammen flere unge kørere, teste med Mercedes’ DTM-team på Jerez i Spanien.

“Det er rigtigt, at jeg skal derned og teste. Og det bliver formentlig på tredjedagen, siger Kevin Magnussen til Ekstra Bladet.

Som vanlig har Copenhagen Historic Grand Prix udarbejdet en flot CHGP plakat, som en hyldest til det historiske motorløb den 30.-31. juli på Bellahøj Park.

Det er en tradition.

Den årlige plakat for Copenhagen Historic Grand Prix indkapsler hele essensen af den historiske motorsportsweekend i København, i et fortællende billede.
Motivet er betagende og involverende, og samtidig er det med til at iscenesætte det klassiske motorløb på Bellahøj Park.

Siden 1996, hvor de historiske racermotorer for første gang kunne høres i Københavns gader, har ”Årets CHGP”-plakat afspejlet indholdet af sensommerens kommende begivenhed.

Den eventyrlige sølvfarvede racer på årets CHGP plakat, er en Auto Union Type D-racer fra 1939, hvis forhistorie er ligeså fascinerende, som raceren er uvurderlig.
Plakaten kan købes i vores webshop på www.chgp.dk

Info om kunstner:  
Martin Nielsen er uddannet illustrator og grafisk designer fra Danmarks design skole. De sidste 16 år har Martin Nielsen, sammen med sin partner Charlotte Lund Nielsen, opbygget egen tegnestue (www.gekkographic.dk )

Tom Pedersen udvider nu forretningen.

Udover Padborg Park ejer han nu også Vandel Flyveplads, hvor han sammen med Motor Sport Sønderjylland vil stå for afviklingen af Danmarks Hurtigste bil fra 2016.

I planerne er også at udvide den 400 meter korte bane i Vandel til en rigtig racerbane, hvor der skal køres en afdeling af Supertourismo Turbo.

Der bliver tale om et hurtigt comeback for Kent Bo Steffensen i Supertourismo Turbo.

Efter finalen på Padborg Park meddelte han, at han trak sig tilbage, og at Perfection Racing stoppede.

Men når en ny sæson starter på Padborg Park den 1. maj 2016, er Kent Bo Steffensen tilbage.

Han bliver chef for et nyt team med Michel Nykjær (han siger dog til vildmbiler.dk, at han ikke har bestemt sig endnu), Martin Vedel Mortensen og Ole Petersen.

David Heinemeier-Hansson er stoppet hos det amerikanske LMP2-team, men har fortsætter i motorsport på højt plan.

Han testede Porsche for Michael Christensens Team Manthey efter WEC-finalen i Bahrain, og han er i kontakt med et andet LMP2-team.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings