in

Mikkel Mac makker med verdensmester

Mikkel Mac skal i år køre i den internationale GT3-serie, GT Open, sammen med den italienske superstjerne, Alessandro Pier Guidi. 

Det melder det danske racertalent ud i dag. 

Alessandro Pier Guidi er ikke en hr. Hvem-som-helst. Han er Ferrari fabrikskører og regerende FIA WEC GTE Pro mester.

Han har også  har kørt flere 24-timersløb på både Daytona og Le Mans 

Mikkel Mac skal køre for det nystartede amerikansk-ejede team, Luzich Racing, i en Ferrari 488 GT3, og med det officielle Ferrari-team, AF Corse, som operatør. 

“Det er en fantastisk chance for mig at få mulighed for at prøve evnerne af i det bedste materiel og sammen med en af verdens allerbedste GT-kørere,” siger Mikkel Mac, der håber en god præstation kan føre til større opgaver fremover. 

Målet er at blive Ferrari fabrikskører. 

På grund af sit primære engagement i WEC må Alessandro Pier Guidi melde fra til GT Open-løbene på Paul Richard og i Barcelona. I de to løb erstattes af han af en anden erfaren italiener, Marco Cioci. 

Udover de syv løb og flere tests i GT Open skal Mikkel Mac også fungere som instruktør for kørere i Ferrari Challenge i denne sæson. 

Det betyder, at der i år ikke bliver plads til løb i Danmark. 

Den første test i International GT Open afvikles på Paul Richard i weekenden. 

Mikkel Mac sluttede på femtepladsen i GT Open sidste år. Også i en Ferrari 488 GT3.

Fakta: 

International GT Open har deltagelse af de største sportsvognsmærker, blandt andre Ferrari, Porsche, Lamborghini, Bentley og Aston Martin. Serien har dermed også fabrikkernes fulde opmærksomhed.

Mesterskabet afvikles over syv løbsweekender på nogle af verdens mest berømte racerbaner, og hver weekend består af to kvalifikationer og to løb. 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings