in

Mikkel Mac GT Open-mester

Efter fire sejre i sæsonen og en andenplads i finalen på Circuit de Barcelona-Catalunya søndag kunne Ferrari GT3-køreren Mikkel Mac lade sig krone som International GT Open champion.

Den danske GT-stjerne sluttede sæsonen med 124 point, ti flere end Fran Rueda og Andres Saravia og yderligere seks flere end sin teamkammerat hos Luzich Racing, Alessandro Pier Guidi, der missede afdelingen på Paul Richard på grund af sit engagement i WEC.

“Jeg er så fantastisk glad og stolt! Men det er vigtigt for mig at sige, at det her mesterskab skyldes en suveræn indsats fra hele teamet, som gennem sæsonen har kæmpet mod hårde odds. Vi startede stærkt ud med en dobbeltsejr i årets første løb, men kampen mod især rivalerne fra BMW har været hård. Helt frem til det sidste af weekendens to løb var mesterskabet på spil, så det var en vildt fed fornemmelse endelig at kunne krydse målstregen og slutte sæsonens som mestre,” lyder det fra Mester Mac.

For det unge Las Vegas-baserede Luzich Racing og ikke mindst teamejer Michael Luzich er Mikkel Macs mesterskab en stor triumf, og selv om chefen endnu ikke har besluttet sig for, hvad der skal ske i den kommende sæson, bliver det med sikkerhed med danskeren i førersædet.

“Jeg tror, der går en måneds tid, inden vi kan melde noget ud om 2019-sæsonen,” siger Mikkel Mac til Vildmedbiler.dk.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings