in

Michelle Gatting tilbage på favoritbanen

Michelle Gatting trak de store overskrifter, da hun sidste år slog alle drengene i et DTC-løb ved Copenhagen Historic Grand Prix. 

Det var hendes gennembrud på den nationale racerscene og et bevis på, at hun ikke bare kører for at være med, men for at vinde. 

I denne weekend er racerpigen fra “Djævleøen” sammen med det store DTC-felt tilbage i København, og klar til at vise, at sidste års sejr ikke var en tilfældighed. 

Men hun tager det ikke for givet, at dette års udgave af løbet også kan udløse en førsteplads. 

Michelle Gatting elsker at køre race på bybaner, specielt banen omkring Bellahøj i København, og hun ser det som en fordel, at kørerne ikke kan teste på banen på forhånd. 

Dem, der kører stærkt på fx FDM Jyllandsringen, har kørt rigtigt mange omgange der i løb og test, men på Bellahøj er det lidt mere på følelsen og fornemmelsen, at man kører race. Det syntes jeg er sjovere,” tilføjer hun. 

Sidst Gatting og DTC-feltet var i aktion var på Ring Djursland. Her gik alt godt indtil en gearkasse brød ned og hun måtte låne en ny hos en konkurrent for at komme ud at køre igen. 

“Den situation kommer vi ikke i denne gangVi har fået en ekstra gearkasse og et ekstra bagtøj, så reservedelsdepotet er fyldt godt op,” fortæller Michelle Gatting. 

Hun har også fået hendes Ford Mustang ny-folieret med en masse ænder på siden, så tilskuere og Tv-kigge ikke er i tvivl om, hvem der sidder i bilen. 

Det er andemor! 

Og andefamilien er i deres rette element i weekenden, hvor vejrguderne lover lidt blandet vejr, dog mest letskyet med sol.

”At køre race i regnvejr har jeg det fint med, hvis det bliver aktuelt, men det skal enten være regn- eller tørvejr. Det skal ikke være noget med, at vi holder klar til start på tør asfalt, og det så begynder at regne,” slutter Michelle Gatting. 

DTC-feltets største stjerne, Jan Magnussen, er ikke til start ved Copenhagen Historic Grand Prix, da han skal køre løb i USA for Corvette. 

Til gengæld er hans søn, nok så kendte Kevin Magnussen, til stede for at køre rundt med publikum i Formula Racings Le Mans-racer, en Ferrari 458 GT2.  

Pengene går til Rigshospitalet, så der er muligheder for at slå to fluer med et smæk; at få en monsteroplevelse og gøre en god gerning. 

 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings