in

Michael Christensen tæt på Le Mans

Porsches danske fabrikskører, Michael Christensen, er snublende nær debut i LMP1-klassen på Le Mans næste år.

I de kommende uger besluttes det nemlig, om Porsche, ligesom Audi og Nissan, indsætter en tredje bil i det legendariske løb.
Men allerede nu kan Porsches LMP1-chef, Fritz Ensinger, fortælle, at det med stor sandsynlighed sker, og at Michael Christensen og Frederic Makowiecki bliver to af de tre kørere i bilen.

De to testede for nyligt Le Mans-raceren på Magny-Cours i Frankirig med stor succes.
“Christensen og Makowiecki viste der, at de er klar til at træde ind på den store scene. De imponerede alle i testteamet med deres hurtige og velovervejede kørsel. “Det var da heller ikke tilfældigt, at vi havde taget de to med til testen, for de har vist en fantastisk speed i vores GT-biler. “De har virkelig forbløffet mig med deres hurtighed og modenhed. De kan bare det der,” siger Fritz Enzinger til tyske Motorsport Total.com.
“Med tre egen-udviklede GT-kørere i en LMP1-racer får vores junior-programet et fantastisk løft, og det er vi meget stolte over,” udtaler LMP1-chefen.
Han fortæller videre, at Porsche også gerne vil bruge den tredje bil i WEC-løbet på Spa. “En en tredje bil i et team har vist, at øge chancen for den totale triumf betragteligt.”

Og Porsche har virkelig brug for en sejr efter et skuffende Le Mans og fire lige så skuffende afdelinger i WEC.
Porsche har endnu ikke nævnt, hvem der eventuelt skal være tredje mand i bilen, og heller hvornår emnerne skal testes.

vildmbiler.dk krydser fingre for en tredje Porsche på Le Mans. En mand til mand-duel mellem det store talent og Le Mans-legenden Tom Kristensen på Le Mans og i kongeklassen vil være fantastisk.

MichaelChristensen_Porsche_M14_3433_fine

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings