in

Medie: Kevin i duel med sin far på Daytona

Jan Magnussen, David Heinemer Hanson og Christina Nielsen er klar til 24-timersløbet på Daytona i januar. 

Magnussen for Corvette Racing, Heinemeier for sit ny team, 3GT Racing, i en Lexus RC F GT3 i GTD-klassen og Christina i en Porsche 911 GT3 ligeledes i GTD-klassen. 

Men noget tyder på, at der bliver mere dansk på den ikoniske racerbane i Florida. 

Vores største motorsportsstjerne, Kevin Magnussen, er ifølge Ekstra Bladet tæt på en plads i det amerikanske team, Action Press Racing, i DPI prototypeklassen. 

Det amerikanske svar på den europæiske LMP2. 

“Jeg kan hverken be- eller afkræfter oplysningerne, men Kevin og jeg har mange gange talt om, at det kunne være spændende at køre sammen netop på Daytona. Men det har ikke kunnet lade sig gøre med Corvette i år, så det er da interessant, hvis kan kommer til start løbet i en prototype,” siger Jan Magnussen til vildmedbiler.dk. 

Også Porsches danske fabrikskører, Michael Christensen, rygtes til start på Daytona i en Porsche GT3 RS sammen med landsmandinden Christina Nielsen og Porsche fabrikskøreren Patrick Long. 

Det er ikke lykkedes for vildmbiler.dk at få “nyheden” bekræftet.  

Michael Christensen vandt i år løbet på Daytona sammen med Alegra Motosport efter en neglebidende afslutning, hvor danskeren måtte vise hele store potentiale for at hive sejren hjem. 

Christina Nielsen er fra næste år “Selected Porsche Driver”, en ny kategori hos Porsches Motorsport.

 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings