in

Magnussen sejrede på Sebring

Porsches uheld i den afgørende fase gav Jan Magnussen, Antonio Garcia og Ryan Briscoe og Corvette Racing den anden sejr i træk i TUDOR United SportsCar Championship  på Sebring.

Den første var i 24-timers-løbet på Daytona.

Med netop en time tilbage af løbet lå Antonio Garcia på fjerdepladsen bag en Ferrari og to Porscher.

Først kørte den røde Ferrari i pit og fik pludselig problemer med at starte. Senere pittede den ene Porsche og blev også holdende, da baghjulet sad fast!

“Så var vi pludselig toer og kunne begynde at se lyset igen. Den førende Porsche havde afholdt sit sidste pitstop lige tidligt nok, så vi kunne regne ud, at den måske ville køre tør for benzin, og så ville sejren være hjemme,” forklarer Jan Magnussen.

Det blev dog ikke manglen på benzin, men i stedet en defekt gearkasse, som til Porsche-teamets store fortrydelse sendte deres anden og sidste bil ud af løbet. Dette skete med blot tre kvarter tilbage af løbet, og så var banen bogstaveligt talt fri for de tre Corvette-kørere.

“Vi troede ikke vores egne øjne. Hele teamet jublede. På mindre end 20 minutter var tre konkurrenter sendt til tælling, og så kunne Antonio nærmest cruise sejren hjem,” lyder det fra Jan Magnussen.

“Først Daytona, så Sebring. Nu har vi vundet de første 36 timer af sæsonen. Der skal lyde en kæmpe tak til hele teamet for en fuldstændig fantastisk indsats. Hvis vi kan holde momentet, bliver det et rigtig godt år,” slutter Magnussen.

Sejren i 12 Hours of Sebring er hans fjerde af slagsen og den første siden 2009.

Jan Magnussen og Antonio Garcia har med weekendens bedrifter udbygget føringen i det amerikanske TUDOR-mesterskab.

 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings