in

Magnussen satser på juniorkører

Magnussen Racing Experience udvider i denne sæson butikken med en juniorkører i DTC. 

Det er 21-årige Niklas Voetmann, der bliver teamkammerat med mesteren selv og Michael Markussen. 

“Jeg glæder mig rigtig meget til at køre i den stærkeste serie i Danmark. Med støtte fra Jan Magnussen skal jeg udvikle mig, så det i løbet af året kan ses på resultaterne,” siger Niklas Voetmann, der kører sit første løb i DTC den 12. og 13. maj på FDM Jyllandsringen. 

Niklaes Voetmann skal køre i en “Mercedes” DTC-racer, som han har hentet hos Lars Mogensen, der fik bilen i overskud, da Frederik Schandorf valgte at investere i en ny. 

Magnussen Racing Experience har i år allieret sig med englænderen Peter Collins, som har mere end 40 års erfaring med motorsport bag sig, heraf 15 fra Formel 1, hvor han har været racemanager for Williams, teamchef for Benetton og medejer af det oprindelige Lotus-team. 

”Peters touch og stærke kompetencer kan allerede tydeligt ses og mærkes i hele teamet. Vi glæder os til første løb og resten af sæsonen, hvor alle hans tiltag bliver synlige,” fortæller Michael Markussen. 

…. 

Den tidligere Minardi Formel 1-kører og nuværende ekspertkommentator på TV3’s Formel 1-transmissioner, Nicolas Kiesa, gør comback i motorsport i DST ved åbningsløbet på Padborg Park i weekenden. 

Efter 80 omgange i forrige uge på den sønderjyske racerbane var meldingen klar fra Kiesa: Lad mig komme ud at køre igen.  

Det udmelding glæder promoter og Padborg Park-ejer Tom Gaarde Pedersen. 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings