in

Magnussen klar til DTC igen

Det har været kendt længe, men først nu er alle detaljer på plads omkring Jan Magnussen hurtige comeback tilbage til DTC. 

Corvette fabrikskøreren meddelte efter DTC-finalen sidste år, at 2018 blev hans foreløbige sidste i dansk motorsports kongeklasse, men man har som bekendt et standpunkt til man tager et nyt. 

“Efter seks gode, men hårde år med mit eget team, havde vi sidste efterår nået et punkt, hvor det var bedst at lukke projektet ned, men Lars Mogensen (teamejer hos LM Racing, red.) var hurtigt ude med et tilbud, som jeg ikke kunne sige nej til, og derfor er det med stor glæde, at jeg alligevel kan være med i kampen om DTC-sejrene i den nye sæson,” lyder det fra Jan Magnussen. 

Forpligtelserne hos Corvette Racing i den amerikanske sportsvognsserie, udviklingen af en ny racer med centermotor og 24-timers Le Mans har gjort det udfordrende både at drive motorsportsteam og være racerkører på fuld tid.  

“Mit samarbejde med LM Racing er baseret på en traditionel kørerkontrakt, hvor jeg udelukkende skal fokusere på at køre bilen og levere resultater ude på banerne. Min kalender for 2019 er allerede godt fyldt op, og min deltagelse er som altid med forbehold, men jeg håber, at jeg kan være med til at opfylde teamets mål om et mesterskab, siger Jan Magnussen. 

Lars Mogensen, LM Racing, arbejde også på at få Dennis Lind og Lasse Sørensen klædt på en ny DTC-sæson. 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings